Nasıl CS sunucusu kiralanır?

Herşeyden önce ne istediğinizden emin olmalısınız, sunucunuzun ilk dönem kirasını ödedikten ve siparişi tamamladıktan sonra kurulum ve teslim işlemleri gerçekleştiği taktirde, birdahaki ödeme dönümüne kadar platform, IP, DNS ve mod değişimi yapılamaz, aynı platformda mod, slot ve tick değişimi yüksek paket ise fiyat yükseltilerek düşük paket ise fiyat düşürülerek ödeme dönümünde yapılabilir.

1. Adım: Hesap oluşturma / Sisteme kaydolma

İlk adım olarak müşteri paneline https://trcsmusteri.turkcs.net adresinden Hesap oluştur bölümüne gerekli bilgiler girilerek hesap oluşturulması gerekmektedir. Hesap oluşturma esnasında istenen bilgiler ile ilgili sorularınız için Hizmet Sözleşmesi‘ni okuyabilirsiniz, gerekli bilgi güvenliği ve bilgi kullanımı hakkına açıklamalar mevcuttur.

2. Adım: Hesaba bakiye ekleme

İkinci adım olarak oluşan hesabınıza https://trcsmusteri.turkcs.net adresinden giriş yapıp bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bakiye yükleme işleminde bulunan ödeme yöntemlerimiz:
Kredi kartı
Banka kartı
Ön yüklemeli kartlar (İninal, papara…)
Banka EFT/Havale
ATM’den kartsız ödeme
Mobil ödeme
Kredi kartı, banka kartı veya ön yüklemeli kartlar ile ödeme işlemleri anlık olarak gerçekleşir, ödeme yapıldığında saniyeler içinde bakiyeniz hesabınıza düşecektir.
Banka EFT/Havale veya ATM’den kartsız ödeme ile yapılan ödemelerde, ödemeyi gerçekleştirdikten sonra ödeme bildirimi yapıldığında saniyeler içinde bakiyeniz hesabınıza düşmektedir.

3. Adım: Sunucu paketi kiralama

Bakiyeniz hesabınızda göründüğünde üçüncü ve son adım olarak müşteri panelinin “Yeni Sunucu Kirala” bölümünden paketleri inceleyerek size en uygun olan paketi, modunu ve IP adresini istediğiniz platformdan seçerek 30 gün / 90 gün / 180 gün veya 365 gün uzunluğunda kirala işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bir cevap yazın 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *